Συστατικά METACARTIL

Ημ/νία Δημοσίευσης: 18/04/2020

Γλυκοζαμίνη

Μελέτες δείχνουν ότι η χορήγηση γλυκοζαμίνης συμβάλλει στην ενίσχυση των αρθρώσεων, με κύρια δράση τη μείωση της καταστροφής του κολαγόνου. Η φυτική πηγή της γλυκοζαμίνης είναι το καλαμπόκι.

Βιταμίνη Β1

Γνωστή και ως θειαμίνη, είναι πολύ σημαντική για τη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος. Η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri. συστήματος. Η έλλειψή της μπορεί να οδηγήσει σε κόπωση, αδυναμία, δυσκολία συγκέντρωσης και στη νόσο beri beri.

Βιταμίνη Β1

Η D3 ή αλλιώς χοληκαλσιφερόλη αποτελεί την ενεργή μορφή της βιταμίνης D στον οργανισμό. Συντίθεται στο δέρμα μας με την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας. Κύρια δράση της είναι η ενίσχυση των οστών, ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί ο ρόλος της σε διάφορες λειτουργίες του οργανισμού.

Αρπαγόφυτο

Φυτό που φύεται στη Νότια Αφρική. Σύμφωνα με την παραδοσιακή ιατρική χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια για τη ανακούφιση του πόνου. Σύγχρονες μελέτες επιβεβαιώνουν τη δράση του στη μείωση της φλεγμονής και την ανακούφιση των συμπτωμάτων των παθήσεων των αρθρώσεων.

Θειϊκή χονδροϊτίνη

Είναι ένα μακρομόριο που υπάρχει φυσιολογικά σε όλους τους ζωικούς οργανισμούς. Βρίσκεται άφθονο σε όλους τους συνδετικούς ιστούς των θηλαστικών, όπως χόνδρους, τένοντες και συνδέσμους.

Κολλαγόνο τύπου II

Αποτελεί τη βάση του χόνδρου της άρθρωσης αποτελώντας το 85-90% του δομικού ιστού. Η συμπληρωματική χορήγηση κολλαγόνου έχει χρησιμοποιηθεί για την ανακούφιση από τα συμπτώματα της αρθρίτιδας.

 
 
 
 
Sec1 METABOLINE 1
Sec2 Brainup
Sec3 ECHINAFORCE
Sec4 APIVITA PROPOLIS SPRAY
Sec5 CICCARELLI CREMA MANI IGIENIZZANTE - Αντιμικροβιακή Κρέμα Χεριών

Οι προσφορές μας στο e-mail σας!

Εγγραφείτε στο newsletter μας και
κερδίστε κουπόνι επιπλέον έκπτωσης 10%
για την πρώτη αγορά σας!

OTC.gr © 2021. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®

Έλαβα ΓνώσηΣτον διαδικτυακό μας τόπο χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία.
Επιλογές cookies | Διαβάστε περισσότερα...