Βιολογικά Αιθέρια Έλαια

Τα αιθέρια έλαια είναι φυσικά αποστάγματα αρωματικών φυτών και βοτάνων, θεωρούνται η «ψυχή» των φυτών, και σε αυτά οφείλονται το χαρακτηριστικό άρωμα και η γεύση τους.

Λαμβάνονται από διάφορα μέρη του φυτού: τα άνθη, τα φύλλα, τους καρπούς ή τη ρίζα. Είναι ιδιαίτερα διεισδυτικά και εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και για αυτό είναι εξαιρετικά αποτελεσματικά. Επίσης είναι πτητικά, δηλαδή εξατμίζονται γρήγορα και φτάνουν μέσω της όσφρησης στα κέντρα του εγκεφάλου, επηρεάζοντας τον ψυχισμό και τη διάθεσή μας.

Η APIVITA επέλεξε μία μοναδική σειρά από 24 βιολογικά αιθέρια έλαια, 100% καθαρά και αγνά, χωρίς προσμίξεις. Όλα τα αιθέρια έλαια προέρχονται από επιλεγμένες Βιολογικές καλλιέργειες*, με όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά ανάλυσης, ασφάλειας & καθαρότητας, προκειμένου να εξασφαλίζεται η γνησιότητα και η σταθερή ποιότητα κάθε παρτίδας προϊόντων.

Η αρωματοθεραπεία βρίσκει πολλές εφαρμογές στην καθημερινή ζωή. Πειραματιστείτε με τα αιθέρια έλαια και ανακαλύψτε ποια από αυτά σας ταιριάζουν. Η πιο γνωστή τους χρήση είναι στην καλλυντική περιποίηση του προσώπου, του σώματος και των μαλλιών, αλλά για τον αρωματισμό χώρου, για το μασάζ, για το μπάνιο, για εισπνοές, για κομπρέσες, για την στοματική υγιεινή, στην καθαριότητα του σπιτιού, αλλά και στη μαγειρική.


Ταξινόμηση Κατά:
 
 
OTC.gr © 2024. All rights reserved. Designed & Developed with care by TotalWeb®